La via della droga / Пътят на наркотика (1977)

La via della droga / Пътят на наркотика (1977)

La via della droga / Пътят на наркотика (1977)
Филми Екшън Трилър Криминален Европейски
100 мин. 6.8 59 400

La via della droga / Пътят на наркотика (1977)

Година: 1977
Държава: Италия
Жанр: Филми, Екшън, Трилър, Криминален, Европейски
Режисьор: Енцо Кастелари
Участват: Фабио Тести, Дейвид Хемингс, Шели Бюкянан, Фолфанго Солдати, Масимо Вани, Анджело Рагуза, Джошуа Синклер, Сeрджо Руджери...
Времетраене: 100 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0076877/

Фабио (Фабио Тести) е ченге под прикритие, което е внедрено дълбоко в международен наркокартел. Дейвид (Дейвид Хемингс) е агент от Интерпол, който единствен знае за задачата на Фабио и всячески се опитва да му помогне в разбиването на мрежата, доставяща дрога по улиците на Рим и другите големи градове по света.
Напрегнат и действен филм, разкриващ механизмите на доставки на дрога, пласирането й, тежката съдба на зависимите от нея и борбата на властите за разбиване и премахване на този проблем, който десетилетия наред разяжда съвременното общество. В главните роли са едни от най-популярните актьори на своите страни: секссимволът по това време в Италия Фабио Тести, и небезизвестният от филма на Микеланджело Антониони "Фотоувеличение" Дейвид Хемингс. Без да претендира за някакви социални обобщения или политически послания, лентата ще донесе удоволствие на любителите на екшъните, а за по-възрастното поколение ще е носталгичен спомен от 70-те години, когато на екран рядко се появяваха подобен род филми… за разлика от сега.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.