Demon / Демон (2015)

Demon / Демон (2015)

Demon / Демон (2015)
Филми Комедия Трилър Ужаси Европейски
94 мин. 6.1 79 752

Demon / Демон (2015)

Година: 2015
Държава: Полша, Израел
Жанр: Комедия, Трилър, Ужаси, Европейски, Филми
Режисьор: Marcin Wrona
Участват: Itay Tiran, Agnieszka Zulewska, Andrzej Grabowski, Tomasz Schuchardt, Katarzyna Herman, Adam Woronowicz, Wlodzimierz Press, Tomasz Zietek
Времетраене: 94 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4935158/

В този филм, вдъхновен от еврейската легенда за демона дибук, неспокоен дух се вселява в младоженец насред сватбеното тържество. Питър (израелският актьор Итай Тиран) току-що е пристигнал от Англия, за да се ожени за красивата си годеница Жанета (Агниешка Жулевска) в семейната къща в полската провинция. Къщата е стара и е подарък от бащата на булката, а Питър гори от нетърпение да я ремонтира и да я превърне в дом за семейството си. Докато се разхожда в навечерието на сватбата, Питър намира човешки останки, заровени в земята. Това го разтърсва и младоженецът рухва насред веселата и пияна традиционна полска сватба – завладян е от нещо, което прилича на епилептични пристъпи, булката изпада в паника, а тъстът е шокиран. С напредването на нощта става ясно, че на тържеството има неканена гостенка, която е самотна и много, много… мъртва.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.