Demon / Демон (2015)

Demon / Демон (2015)

Demon / Демон (2015)
Филми Комедия Трилър Ужаси Европейски
94 мин. 6.1 95 262

Demon / Демон (2015)

Година: 2015
Държава: Полша, Израел
Жанр: Филми, Комедия, Трилър, Ужаси, Европейски
Режисьор: Marcin Wrona
Участват: Itay Tiran, Agnieszka Zulewska, Andrzej Grabowski, Tomasz Schuchardt, Katarzyna Herman, Adam Woronowicz, Wlodzimierz Press, Tomasz Zietek
Времетраене: 94 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4935158/

В този филм, вдъхновен от еврейската легенда за демона дибук, неспокоен дух се вселява в младоженец насред сватбеното тържество. Питър (израелският актьор Итай Тиран) току-що е пристигнал от Англия, за да се ожени за красивата си годеница Жанета (Агниешка Жулевска) в семейната къща в полската провинция. Къщата е стара и е подарък от бащата на булката, а Питър гори от нетърпение да я ремонтира и да я превърне в дом за семейството си. Докато се разхожда в навечерието на сватбата, Питър намира човешки останки, заровени в земята. Това го разтърсва и младоженецът рухва насред веселата и пияна традиционна полска сватба – завладян е от нещо, което прилича на епилептични пристъпи, булката изпада в паника, а тъстът е шокиран. С напредването на нощта става ясно, че на тържеството има неканена гостенка, която е самотна и много, много… мъртва.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.