Hands of Stone / Юмруци от камък (2016)

Hands of Stone / Юмруци от камък (2016)

Hands of Stone / Юмруци от камък (2016)
Филми Екшън Драма Биографичен Спортен
111 мин. 6.7 198 299
No más. No surrender.

Hands of Stone / Юмруци от камък (2016)

Година: 2016
Държава: Панама, САЩ
Жанр: Екшън, Биографичен, Драма, Филми, Филми, Драма, Биографичен, Спортен
Режисьор: Джонатан Якубовиц
Участват: Ана де Армас, Ъшър, Анди Гарсия, Робърт де Ниро, Гаел Гарсия Бернал, Оскар Джаенада, Тего Калдерон, Робин Дуран
Времетраене: 111 мин.
Рейтинг: 6.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1781827/

"Юмруци от камък" е вълнуващата история на Роберто Дюран, който тръгва от гетото, за да спечели световната титла в средна категория след епичен сблъсък в Монреал на 20 юни 1980, когато побеждава непобедимия дотогава Шугар Рей Леонард. Мачът се провежда на Олимпийския стадион – мястото, където Леонард печели олимпийското злато четири години по-рано. След позорната си загуба Шугар Рей осъзнава, че е подценил психологическата тактика на Дюран и настоява за втори мач, който да се състои пет месеца по-късно, а наградата за Роберто при евентуална победа възлиза на $8 милиона. Това, което се случва по време на мача-реванш, изумява целия свят. В седмия рунд Дюран сяда в ъгъла си и казва „Стига толкова!“.
[media=http://www.youtube.com/watch?v=1W1L0WnVnjY]
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.