Днепровский рубеж / Днепровската боева линия (2009)

Днепровский рубеж / Днепровската боева линия (2009)

Днепровский рубеж / Днепровската боева линия (2009)
Филми Драма Романтичен Военен Руски
130 мин. 6.5 89 026

Днепровский рубеж / Днепровската боева линия (2009)

Година: 2009
Държава: Русия
Жанр: Военен, Драма, Романтичен, Филми
Режисьор: Денис Скворцов
Участват: Игорь Сигов, Ксения Князева, Анатолий Кот, Анна Горшкова, Николай Козак, Виктор Молчан, Сергей Власов, Олег Литвинов
Времетраене: 130 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2154649/

В самото начало на Великата Отечествена война, когато войските на нацистите стремително напредват на територията на Съветския съюз, в град Могильов, Днепър, руските войници дълго удържат вражеските атаки. Войната разбива животите на много хора, съдбите на героите се преплитат с неочаквани срещи и трагични разлъки. Командирът на дивизията, разбирайки безнадеждността на ситуацията, в която попадат защитниците на Днепър, полага всички усилия за да задържи вражеското настъпление. В него отчаяно е влюбена медицинската сестра Зоя Синцова, а любовта и войната...  нима те са съвместими?
[media=https://www.youtube.com/watch?v=]
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.