Multiplicity / Мултиплициране (1996)

Multiplicity / Мултиплициране (1996)

Multiplicity / Мултиплициране (1996)
Филми Комедия Фантастика Романтичен БГ Аудио
117 мин. 6.0
Sometimes to get more out of life, you have to make more of yourself.

Multiplicity / Мултиплициране (1996)

Година: 1996
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Комедия, Фантастика, Романтичен, БГ Аудио
Режисьор: Харолд Реймис
Участват: Майкъл Кийтън, Анди Макдауъл, Харис Юлин, Джули Боуен, Ан Кюсак, Юджийн Леви, Джон де Ланси, Зак Дуам
Времетраене: 117 мин.
Рейтинг: 6.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0117108/

Дъг (Майкъл Кийтън) е толкова зает в своята работа, че вижда семейството си само в свободните мигове между два поредни спешни случая. Както самият Дъг казва: няма време да поговори дори със себе си. Решението, макар и доста необичайно, идва, когато ексцентричният но гениален учен, генетикът д-р Оуен Лийдс, му предлага да го клонира. В началото той не е ентусиазиран от предложението, но се съгласява, когато разбира колко свободно време ще получи, разделяйки задълженията си със своя клонинг. С течение на времето нещата му се услаждат, постепенно клонингите се увеличават, но пък водейки самостоятелен живот, започват да се променят и всеки един от тях развива определени индивидуални черти (Това позволява на Майкъл Кийтън да използва пълноценно комедийния си талант). За зрителя става лесно да различава отделните копия "Дъг" – Дъг Едно, оригиналът, се превръща в домошар, Дъг Две е работохолик, Дъг Три е купонджия, а Дъг Четири, копие на копие, пък е доста глуповат. Всички тези герои са чаровни и взаимоотношенията им са комични и трогателни. Но, разбира се, нещата не могат да продължават така, и скоро след появата на очарователната съпруга на Дъг, Лора (Анди Макдауъл), започват проблемните и смешни ситуации.
“Мултиплициране” е чаровен и забавен филм, подходящ за цялото семейство. Историята е добре замислена, а изпълнението ще ви впечтли с размаха и качеството си. Една от най-смешните комедии на Харолд Реймис (познат на зрителите от “Ловци на духове 1 и 2”), а това вече значи нещо.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.