Upside Down / Паралелен Свят (2012)

Upside Down / Паралелен Свят (2012)

Upside Down / Паралелен Свят (2012)
Филми Фантастика Драма Романтичен
100 мин. 6.3 116 217
Two worlds. One future.

Upside Down / Паралелен Свят (2012)

Година: 2012
Държава: САЩ, Франция, Люксембург, Дания, Канада, Великобритания
Жанр: Филми, Фантастика, Драма, Романтичен
Режисьор: Хуан Диего Соланас
Участват: Кирстен Дънст, Джим Стърджис, Лари Дей, Хейди Хоукинс, Елиът Ларсън
Времетраене: 100 мин.
Рейтинг: 6.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1374992/

Историята разказва за едно момче, което грижливо и почти безнадеждно пази спомена за своето детско влюбване. Когато след време отново зърва обекта на своите чувства, младият мъж е решен да преследва шанса си до край. Само че той и любимата му обитават различни вселени, разделени са от простраството и от различни гравитационни закони например.
Погледни към небето и разтъркай очите си – няма да повярваш на това, което виждаш: градове, гори, океани със собствена, различна гравитация. Те са на една ръка разстояние, но са абсолютно недостижими. Прескочи в алтернативната реалност, на двете вселени, които се срещат – едната отгоре, другата отдолу?, и ще се окажеш в необикновения свят на „Upside Down”.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.