Snabba Cash II / Лесни пари 2 (2012)

Snabba Cash II / Лесни пари 2 (2012)

Snabba Cash II / Лесни пари 2 (2012)
Филми Екшън Криминален Скандинавски Европейски
99 мин. 6.2 34 805

Snabba Cash II / Лесни пари 2 (2012)

Година: 2012
Държава: Швеция
Жанр: Екшън, Криминален, Европейски
Режисьор: Бабак Наджафи
Участват: Джоел Кинаман, Фарес Фарес, Матиас Падин, Лиза Хени, Драгомир Мрсик, Дежан Сукич
Времетраене: 99 мин.
Рейтинг: 6.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1588342/

Базиран на едноименния роман на писателя-адвокат Йенс Лапидос, “Лесни пари 2” разказва историята на нарко-дилъра Джона Уестлънд, който е изпратен от шефовете си да проследи избягал от затвора известен наркотрафикант.По пътя си, Джона попада случайно на югославския мафиот Мрадо, който е също по петите на беглеца.Съдбите на тримата мъже се преплитат по неочакван начин и сблъсъка между тях променя изцяло животите им.
“Лесни пари 2” е директно продължение на едноименния филм от 2010-та година, в който главната роля отново бе изиграна от Джоел Кинаман.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.