Allacciate le cinture / Затегнете коланите (2014)

Allacciate le cinture / Затегнете коланите (2014)

Allacciate le cinture / Затегнете коланите (2014)
Филми Комедия Драма Европейски
106 мин. 6.5 49 441

Allacciate le cinture / Затегнете коланите (2014)

Година: 2014
Държава: Италия
Жанр: Драма, Комедия, Европейски
Режисьор: Ferzan Ozpetek
Участват: Kasia Smutniak, Francesco Arca, Filippo Scicchitano, Carolina Crescentini, Francesco Scianna, Paola Minaccioni, Elena Sofia Ricci
Времетраене: 106 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3425034/

Елена и Антонио не са създадени един за друг, характерите им, житейските им избори, мирогледът и отношението им към околните са твърде различни. Двамата са пълни противоположности, но взаимното привличане, което изпитват, е прекалено силно, а те не трябва да му се поддават, не само защото не си подхождат, но и защото Елена е сгодена за Джорджо, а Антонио – за Силвия, най-добрата приятелка на Елена. Освен това Фабио, приятел на Елена от детинство, мрази Антонио, защото Антонио е хомофоб. Първоначално между Елена и Антонио има физическо привличане, а това е първата, но не и последната, истинска неприятност в живота на Елена. Неочаквана буря от страст поглъща всички и променя връзките им завинаги.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.