Killers / Убийци (2010)

Killers / Убийци (2010)

Killers / Убийци (2010)
Филми Екшън Комедия Романтичен БГ Аудио
100 мин. 5.4 108 314

Killers / Убийци (2010)

Година: 2010
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Комедия, Романтичен
Режисьор: Робърт Лукетич
Участват: Аштън Къчър, Катрин Хейгъл, Том Селек, Катрин О'Хара, Катерин Уиник, Кевин Съсман, Лиса Ан Уолтър, Каси Уилсън, Роб Ригъл, Мартин Мул, Алекс Борстейн
Времетраене: 100 мин.
Рейтинг: 5.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1103153/

Джен Корнфелд опитва да се съвземе от тежка раздяла и не вярва, че някога отново ще се влюби. Тя с нежелание се съгласява да придружи родителите си до Френската ривиера. Там тя среща мъжа на мечтите си – прекрасния Спенсър. Три години по-късно невъзможното й желание се е сбъднало: със Спенсър са женени и имат идеалния живот. Това е така до сутринта след 30-ия рожден ден на Спенсър, когато започват да свистят куршуми. Буквално. Оказва се, че той е забравил да й спомене, че е международен шпионин.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.