Alleluia / Алилуя (2014)

Alleluia / Алилуя (2014)

Alleluia / Алилуя (2014)
Филми Трилър Криминален Ужаси Европейски
93 мин. 6.2 50 700

Alleluia / Алилуя (2014)

Година: 2014
Държава: Белгия, Франция
Жанр: Филми, Трилър, Криминален, Ужаси, Европейски
Режисьор: Fabrice Du Welz
Участват: Lola Duenas, Laurent Lucas, Helena Noguerra, Edith Le Merdy, Anne-Marie Loop, Pili Groyne, Stephane Bissot, Sorenza Mollica, David Murgia, Lara Persain, Renaud Rutten, Philippe Resimont
Времетраене: 93 мин.
Рейтинг: 6.2 /10
IMDB: http://imdb.com/title/tt3218580/

След като е напуснала манипулативния си съпруг, Глория живее сама с дъщеря си. Един ден тя отговаря на лична обява в интернет и така се запознава с Мишел. Между тях прехвърчат искри и Глория усеща, че е готова на всичко, за да запази тази невероятна любов. Но Мишел е свикнал да живее, мамейки жените, които среща, чрез обявите си, и скоро това се превръща в проблем със смъртоносни последици.
Провокативният и оригинален белгийски режисьор Фабрис дьо Велц отново се гмурка дълбоко в човешката душа в търсене не само на любовта, но и на неудържимата страст и патологичното желание за контрол и притежание. Велц изследва колко далеч може да стигне човек, започнал да губи контрол над реалността и над себе си. Това изследване на психологическата зависимост във взаимоотношенията е представено чрез натоварената и потискаща атмосфера, засилена от напомнящата халюцинация операторска работа и от отличните изпъления на Лоран Лукас и Лола Дуеняс. Историята е вдъхновена от репортаж, шокирал Америка през 1947–1949 г.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.