La vita e bella / Животът е прекрасен (1997)

La vita e bella / Животът е прекрасен (1997)

La vita e bella / Животът е прекрасен (1997)
Филми Комедия Драма Романтичен БГ Аудио Европейски
111 мин. 8.6 143 288


Година: 1997
Държава: Италия
Жанр: Филми, Комедия, Драма, Романтичен, БГ Аудио, Европейски
Режисьор: Roberto Benigni
Участват: Giorgio Cantarini, Giuliana Lojodice, Horst Buchholz, Giustino Durano, Roberto Benigni, Marisa Paredes, Nicoletta Braschi, Sergio Bini Bustric
Времетраене: 111 мин.
Рейтинг: 8.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0118799/

Животът, всъщност е прекрасен само в очите на малкото еврейче Гизу Орефик, попаднало в нацистки концентрационен лагер заедно с баща си Гуидо. През цялото си пребиваване там, баща му прави всичко възможно... детето да не разбере какво се случва в действителност. Планът му проработва толкова добре, че дори когато Гуидо отива на разстрел с клоунска стъпка, момченцето вярва, че всичко това е игра...

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.