Nina Forever / Нина завинаги (2015)

Nina Forever / Нина завинаги (2015)

Nina Forever / Нина завинаги (2015)
Филми Комедия Ужаси Романтичен Европейски
94 мин. 5.6 39 472

Nina Forever / Нина завинаги (2015)

Година: 2015
Държава: Великобритания
Жанр: Филми, Комедия, Ужаси, Романтичен, Европейски
Режисьор: Ben Blaine, Chris Blaine
Участват: Fiona O'Shaughnessy, Abigail Hardingham, Cian Barry, David Troughton, Elizabeth Elvin, Katharine Bennett-Fox, Mandeep Dhillon, Barry Castagnola
Времетраене: 94 мин.
Рейтинг: 5.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2885628/

Холи се влюбва в Роб и опитва да го спаси. Тя се учи за парамедик, докато работи в супермаркет, където се запознава с Роб. Тъжен и ядосан след смъртта на приятелката си Нина, той прави опит за самоубийство. Когато започва връзка с Холи и двамата са за първи път в леглото, там се оказва и Нина. Мъртва, но бясна, тя се намесва в ситуацията, която завършва с кръв и счупени крайници. Холи обаче не се отказва толкова лесно и е решена да бъде жената, която ще спаси Роб. Тя възнамерява да се справи с мъртвото момиче, което се населва в леглото и живота им.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.