Reign of Fire / Царството на огъня (2002)

Reign of Fire / Царството на огъня (2002)

Reign of Fire / Царството на огъня (2002)
Филми Екшън Трилър Приключенски Фентъзи
101 мин. 6.1 117 341
Fight Fire With Fire

Reign of Fire / Царството на огъня 2002

Година: 2002
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Трилър, Приключенски, Фентъзи
Режисьор: Роб Боуман
Участват: Матю Макконъхи, Крисчън Бейл, Джерард Бътлър, Дейвид Кенеди, Изабела Скорупко
Времетраене: 101 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0253556/

В съвременен Лондон 12-годишният Куин става свидетел как майка му - строителен инженер, без да иска, пробужда от вековен сън огромен огнедишащ звяр. 20 години по-късно по-голяма част от света е белязана от чудовището и потомството му.

Като началник на пожарната Куин е отговорен за отблъскването на зверовете и оцеляването на малка общност. Ненадейно се появява отракан американец, който твърди, че може да избие чудовищата и да спаси човечеството - по начин, по който Куин не е виждал досега.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.