Conan the Destroyer / Конан Разрушителят (1984)

Conan the Destroyer / Конан Разрушителят (1984)

Conan the Destroyer / Конан Разрушителят (1984)
Филми Екшън Приключенски Фентъзи
103 мин. 5.6 93 078
The most powerful legend of all is back in a new adventure.

Conan the Destroyer / Конан Разрушителят 1984

Година: 1984
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Приключенски, Фентъзи
Режисьор: Ричард Флайшър
Участват: Арнолд Шварценегер, Уил Чембърлейн, Трейси Уолтър, Сара Дъглас, Джеф Кори
Времетраене: 103 мин.
Рейтинг: 5.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0087078/

Арнолд Шварценегер е в ролята на непобедимия крал-воин в продължението на „Конан варваринът”.

Кралицата-магьосница Тарамис обещава на Конан да съживи любимата му, но в замяна иска той да й донесе легендарен, инкрустиран със скъпоценни камъни рог и да спаси от плен красива принцеса.

Конан даже не подозира, че Тарамис ще използва рога, за да събуди злия бог Дагот и ще му принесе принцесата в жертва. Той ще се сблъска с могъщи смъртни и безсмъртни врагове и ще трябва да използва цялата си сила, за да победи злото.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.