Darkness Falls / Страх от тъмното (2003)

Darkness Falls / Страх от тъмното (2003)

Darkness Falls / Страх от тъмното (2003)
Филми Трилър Ужаси
86 мин. 4.8 97 626
Evil rises.

Darkness Falls / Страх от тъмното 2003

Година: 2003
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Трилър, Ужаси
Режисьор: Джонатан Лийбесман
Участват: Емили Браунинг, Грант Пайро, Чейни Клей, Ема Колфийлд, Лий Корми, Съливан Степълтън
Времетраене: 86 мин.
Рейтинг: 4.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0282209/

Сто години назад, в градчето Даркнес Фол живяла една жена, която много обичала децата и за всяко паднало млечно зъбче им давала златна паричка. Наричали я Феята на зъбчетата. Ужасен пожар я обгорил така, че дневната светлина й причинявала непоносими болки и тя престанала да се показва навън.

Когато две деца изчезнали, хората решили, че тя ги е убила и я обесили като вещица. После децата се появили, а градчето забравило своята вина. Но не и Феята на зъбчетата...Оттогава тя се разхожда нощем и убива всяко дете, което се събуди и посмее да я погледне. Десетилетия по-късно малкият Кайл забравя за зловещата скитница в тъмното, отваря очи и я вижда. Никой не вярва на разказа му, но момчето става свидетел на смъртта на майка си и е пратено в лудница, набедено, че то я е убило.

Феята на зъбчетата ще напомни за себе си отново, чак когато Кайл и приятелката му от детинство Кейтлин вече са възрастни... “Страх от тъмното” е хорър за възрастни, който съумява да събуди спомена за детските кошмари. С решаващата помощ на легендарния майстор на спецефекти Стан Уинстън, когото познаваме от “Хищникът” и “Джурасик парк”.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.