Marvin's Room / Стаята на Марвин (1996)

Marvin's Room / Стаята на Марвин (1996)

Marvin's Room / Стаята на Марвин (1996)
Филми Комедия Драма
98 мин. 6.7 32 326


Година: 1996
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Комедия, Филми
Режисьор: Джери Закс
Участват: Леонардо Ди Каприо, Мерил Стрийп, Даян Кийтън, Робърт Де Ниро, Хюм Кронин, Глен Вердън
Времетраене: 98 мин.
Рейтинг: 6.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0116999/

Когато в актьорския състав присъстват Мерил Стрий, Робърт де Ниро, Даян Кийтън и Леонардо ди Каприо няма начин филмът да е слаб.
В случая историята ни среща с двете сестри Беси и Лий, който не са си продумали от 17 години. Нещата коренно се променят, когато на Беси и е поставена диагноза рак. Тя решава, че трябва най-сетне да се помири с откачената си сестра и да изживеят заедно последните месеци от живота й.
С голяма доза хумор и свеж диалог, филмът засяга темата за смъртта по един не толкова трагичен начин.
[media=http://www.youtube.com/watch?v=WEIFJcKoA_c]
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.