Barbershop / Бръснарницата (2002)

Barbershop / Бръснарницата (2002)

Barbershop / Бръснарницата (2002)
Филми Комедия Драма
102 мин. 6.3 68 906


Година: 2002
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Комедия, Драма
Режисьор: Тим Стори
Участват: Айс Кюб, Антъни Андерсън, Тим Стори, Марк Браун, Ди Рей Дейвис, Майкъл Айли, Кийт Дейвид, Трой Гарити, Томас Райт, Шон Патрик Томас, Кейт Дейвид, Ив, Майкъл Иъли
Времетраене: 102 мин.
Рейтинг: 6.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0303714/

Добре дошли в бръснарницата на Калвин. Изчакайте си реда, чуйте някоя и друга история, обсъдете клюка, почетете списание и бъдете готови да си кажете мнението. Дошли сте за подстригване, но ще си тръгнете с много повече. Щура комедия с невероятна група чудати и забавни герои. Тук ще се срещнете с Еди - стар бръснар с голяма уста и никакви клиенти. Студентът Джими има високо мнение за себе си и не понася белия Исаак, който пък просто иска да докаже, че може да подстригва. Рики е бивш затворник, а Тери е страхотна мадама, която не може да се откаже от неверния си приятел, нито да накара околните да не и пият от ябълковия сок. Всички те ще ви поднесат една забавна история за смеха и приятелството.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.