» » » Oculus / Огледалото 2014
Oculus / Огледалото 2014

Oculus / Огледалото 2014

Ужаси / ФилмиГодина: 2014
Държава: САЩ
Жанр: Ужаси
Режисьор: Майк Фланеган
Участват: Кати Сакхоф, Джеймс Леферти, Карен Гилан, Мигел Сандовал, Брентън Туейтес, Рори Кохран, Кати Паркър, Аналиса Басо
Времетраене: 104 мин.
Рейтинг: 6.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2388715

След като биват замесени в мистериозно убийство Кайли Джилиън и брат й Тим остават сираци и живеят под надзора на властите. Тим е основния заподозрян за деянието, но сестра му е уверена, че той няма нищо общо със случая. Няколко години по-късно Тим се опитва да даде нов старт на живота си, а Кайли продължава да вярва, че за убийството (и последвалото разпадане на семейството й) е виновно антично огледало, което според нея е обладано от свръхестествени сили.

Въпреки желанието на Тим да остави случилото се зад гърба си Кайли започва свое собствено разследване на престъплението.

Дали зад убийството наистина стоят свръхестествени сили или извършителя е човек, който е все още на свобода?

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.