» » Event Horizon / Смъртоносен хоризонт 1997
Event Horizon / Смъртоносен хоризонт 1997

Event Horizon / Смъртоносен хоризонт 1997

Филми / Ужаси / ФантастикаГодина: 1997
Държава: Великобритания, САЩ
Жанр: Ужаси, Фантастика
Режисьор: Пол У.С. Андерсън
Участват: Джоли Ричардсън, Катлийн Куинлан, Джейсън Айзъкс, Лорънс Фишбърн, Сам Нийл
Времетраене: 96 мин.
Рейтинг: 6.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0119081/

2047 г. Години по-рано свръхмодерният изследователски кораб “Хоризонт” изчезва без следа. Сега е уловен сигнал от него и Космическата служба на САЩ отговаря. В търсене на източника на сигнала се впуска безстрашният капитан Милър (Лорънс Фишбърн) заедно с елитния си екип и създателя на изгубения кораб Уиър (Сам Нийл).

Тяхната мисия е да открият и спасят уникалния кораб. Но те се натъкват на ужасна загадка. Трябва да спасят собствения си живот, защото някой или нещо е готово да ги въвлече в ново измерение на невъобразим страх.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.