Snowfall Season 1 / Снеговалеж Сезон 1 (2017)

Snowfall Season 1 / Снеговалеж Сезон 1 (2017)

Snowfall Season 1 / Снеговалеж Сезон 1 (2017)
Криминален Драма Сериали
10 x 44 мин. 7.8 17 667

Snowfall Season 1 / Снеговалеж Сезон 1 (2017)

Година: 2017
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Криминален, Драма
Режисьор: Eric Amadio, John Singleton, Dave Andron
Участват: Damson Idris, Емили Риос, Рейн Едуардс, Анджела Луис, Картър Хъдсън, Емин Джоузеф, Малкълм Майс, Sergio Peris-Mencheta, Джонатан Тъкър, Исая Джон, Дерай Дейвис, Майкъл Хаят, Джудит Скот
Времетраене: 10 x 44 мин.
Рейтинг: 7.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6439752/

Лос Анджелис, 1983 година. Задава се буря и името й е крек. Драматичният сериал представя епидемията от кокаина крек сред малолетните и въздействието му в обществото. Историята проследява три персонажа. Франклин Сейнт - млад, уличен артист с желание да се издигне; Густаво Дзапата - мексикански борец, който се намира сред криминална фамилия, бореща се за влияние; Теди Макдоналд - агент на ЦРУ, който се опитва да избяга от мрачното си минало, но започва тайна операция да подпомогне контрасите в Никарагуа и Лусия Виланова, хладнокръвната дъщеря на мексикански престъпен бос.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.