The Five Season 1 / Петорката Сезон 1 (2016)

The Five Season 1 / Петорката Сезон 1 (2016)

The Five Season 1 / Петорката Сезон 1 (2016)
Криминален Драма Мистерия БГ Аудио Сериали
10 x 60 мин. 7.7 21 740

The Five Season 1 / Петорката Сезон 1 (2016)

Loading...
Година: 2016
Държава: Великобритания
Жанр: Сериали, Драма, Мистерия
Режисьор: Harlan Coben
Участват: Ричард Армитидж, Мартин Фрийман, Орландо Блум, Еванджелин Лили, Люк Еванс, Лий Пейс, Кейт Бланшет, Иън Маккелън, Бенедикт Къмбърбач, Ейдън Търнър, Джеймс Несбит, Graham McTavish, Кристофър Лий
Времетраене: 10 x 60 мин.
Рейтинг: 7.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4370528/

Като деца Марк, Пру, Дани и Слейд отиват на приключенски излет в гората. Джеси, 5-годишният брат на Марк, непрекъснато досажда на момчетата. Компанията го прогонва, за да не им пречи. Джеси поема по пътечка сред дърветата и никога не се връща обратно. 20 години по-късно Дани вече е полицай и научава нещо разтърсващо. ДНК от Джеси е открито на местопрестъпление, където е извършено убийство. Явно малкият Джеси е оцелял.


Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.