» » » Mulholland Falls / Водопадите Мълхоланд (1996)
Mulholland Falls / Водопадите Мълхоланд (1996)

Mulholland Falls / Водопадите Мълхоланд (1996)

Криминален / Драма / Мистерия / ФилмиГодина: 1996
Държава: САЩ
Жанр: Криминален, Драма, Мистерия
Режисьор: Лий Тамахори
Участват: Ник Нолти, Мелани Грифит, Чаз Палминтери, Майкъл Медсън, Джон Малкович, Крис Пен, Дженифър Конъли
Времетраене: 107 мин.
Рейтинг: 6.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0117107/

"Мълхолендски водопад" разказва историята на четири ченгета, които изобщо не си поплюват. Наричат ги "Шапкарите" и представляват елитно подразделение на лосанджелиската полиция в началото на 50-те години на миналия век.

Всички ги уважават, всички се съобразяват с тях и всички се страхуват от тях. Четиримата следват свои собствени правила и не се съобразяват с никого прилагайки закона.

Но когато при едно рутинно разследване на убийство се оказва въвлечен един от тях, "Шапкарите" се изправят срещу противник много по-силен и влиятелен от членовете на организираната престъпност. Противник, който заплашва да убие самите тях...

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.