Criminal Minds Season 11 / Престъпни намерения Сезон 11 (2015)

Criminal Minds Season 11 / Престъпни намерения Сезон 11 (2015)

Criminal Minds Season 11 / Престъпни намерения Сезон 11 (2015)
Криминален Драма Мистерия Сериали
22 x 42 мин. 8.1 48 574

Criminal Minds Season 11 / Престъпни намерения Сезон 11 (2015)

Година: 2015
Държава: САЩ
Жанр: Криминален, Драма, Мистерия, Филми
Режисьор: Джеф Дейвис
Участват: Томас Гибсън, Шемар Мур, Матю Грей Гъблър, Лола Глодини, Пагет Брюстлър
Времетраене: 22 x 42 мин.
Рейтинг: 8.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0452046/

В този сериал виждаме елитен екип от ФБР профайлъри , който летят от Куантико до различни места, където вилнеят серийни убийци, за да разследват местопрестъпленията, да съставят ефективен профил и да се опитат да предотвратят следващото фатално нападение. Главния мозък е Джесън Гидеон, дясната му ръка Аарон "Хоч" Хочтнър; още младежа Др. Спенсър Рийд, който е еродиран за всичко освен за истинския живот; Пенелъпи Гарсия, брилянтна компютърна специалистка, която влиза в която база данни желание; Дерек Морган, специалист по маниакални престъпления и Джей Джей, която всеки ден се изправя пред съсипаните семейства на жертвите. Често Отделът за Анализ на Поведението се състезава с времето в опитите си да спасят поредната жертва на умопомрачен убиец.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.