» » » Officer Down /Полицай в беда (2013)
Officer Down /Полицай в беда (2013)

Officer Down /Полицай в беда (2013)

Криминален / Драма / ФилмиГодина: 2013
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Криминален
Режисьор: Брайън А. Милър
Участват: Уолтън Гогинс, Ричърд Брукс, Дейвид Бореаназ, Доминик Пърсел, Стивън Ланг, Аналин Маккорд, Джеймс Уудс, Томи Фланеган, Стивън Дорф, Лаура Харис, Елизабет Рйохъм, Олег Тактаров
Времетраене: - мин.
Рейтинг: 5.3 /10
Преди една година корумпирания полицейски детектив Дейвид Калахан (Стивън Дорф) е бил прострелян по време на провалила се нарко-акция и спасен в последния момент от непознат мъж. Получил втори шанс за живот Калахан се променя изцяло и започва да помага на други хора в беда. Но когато разбира за жестоки нападения над млади жени от местен стриптийз бар той решава да открие виновника и да го вкара зад решетките. Разчитащ единствено нa себе си Калахан започва свое разследване на нападенията и скоро с изненада открива, че неговото минало е директно свързано с настоящите престъпления.

Твърдо решен да разкрие мистерията и да прикрие следите, които водят към действията от миналото му Калахан попада в центъра на сложна ситуация в която насилието, измамите и лъжите са нещо нормално.

Ще успее ли полицейския детектив да открие нападателя и едновременно с това да опази репутацията си?


Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.