» » » The Rise & Fall of a White Collar Hooligan / Хулиганът с бялата якичка (2012)
The Rise & Fall of a White Collar Hooligan / Хулиганът с бялата якичка (2012)

The Rise & Fall of a White Collar Hooligan / Хулиганът с бялата якичка (2012)

Криминален / ФилмиГодина: 2012
Държава: Великобритания
Жанр: Криминален
Режисьор: Пол Тентър
Участват: Ник Неверн, Саймън Филипс, Рита Рамнани, Питър Берет, Ребека Фердинандо, Ричи Харнет, Роланд Манокиан, Били Мъри
Времетраене: 81 мин.
Рейтинг: 4.7 /10
Филмът, направен по действителен случай разказва за най-голямата измама с кредитни карти на острова. "Красивата игра не е на живот или смърт... тя е нещо много по-важно от това. Безработният Майк среща стар приятел, който му предлага помощ. Работа, която го отвежда в подземния свят - свят на много пари, шампанско, наркотици и пищни блондинки, но и мястото, в което една погрешна стъпка може да ти струва живота.


Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.