American Hustle / Американска схема 2013

American Hustle / Американска схема 2013

American Hustle / Американска схема 2013
Криминален Драма Филми
138 мин. 7.8 51 808


Loading...
Година: 2013
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Криминален
Режисьор: Дейвид О. Ръсел
Участват: Крисчън Бейл, Брадли Купър, Елизабет Рьом, Шей Уигам, Ейми Адамс, Джеръми Ренър, Робърт де НироАлесандро Нивола, Джак Хюстън, Майкъл Пеня, Дженифър Лорънс, Луис С. К.
Времетраене: 138 мин.
Рейтинг: 7.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1800241/

Базиран на истински случай от 80-те години, филма с Джеръми Ренър и Ейми Адамс разказва за измамника Мел Уайнбърг, който е заловен от агента на ФБР Джими Бойл и по-късно убеден да сътрудничи на бюрото в разплитането на случай свързан с корупционни схеми в Конгреса на Съединените щати.

Уайнбърг обединява сили с Бойл и организира сложна акция под прикритие с наименование “Абскам” която много бързо започва да дава резултати и в крайна сметка довежда до ареста и осъждането на висшестоящ американски конгресмен.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.