» » » Ментовские войны Season 7 / Полицейски войни Сезон 7 (2013)
Ментовские войны Season 7 / Полицейски войни Сезон 7 (2013)

Ментовские войны Season 7 / Полицейски войни Сезон 7 (2013)

Криминален / Драма / Руски / СериалиГодина: 2013
Държава: Русия
Жанр: Криминален, Филми
Режисьор: Денис Скворцов
Участват: Александр Устюгов, Дмитрий Быковский, Всеволод Цурило, Ольга Иванова, Мария Иванова, Мария Игнатова, Андрей Родимов, Дарья Юргенс, Дмитрий Лебедев, Даниил Эйдлин, Сергей Ефремов, Руслан Ибрагимов, Данила Калабин, Владимир Бирюков, Алексей Митин, Никита Чеканов, Семён Серзин, Леонид Прокофьев, Роман Синицын и др.
Времетраене: 16 x 50 мин.
В новите серии сътрудниците на отдела за разследване на умишлените убийства в Главно управление на Министерство на вътрешните работи в Санкт Петербург, вече атестирани като полицаи, продължават борбата с най-опасните представители на криминалния свят в града и ще бъдат принудени отново да се сблъскат с така наречените "върколаци в пагони", които са способни да причинят не по-малка вреда, отколкото закоравелите престъпници.

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.