» » » Ментовские войны Season 6 / Полицейски войни Сезон 6 (2011)
Ментовские войны Season 6 / Полицейски войни Сезон 6 (2011)

Ментовские войны Season 6 / Полицейски войни Сезон 6 (2011)

Криминален / Драма / Руски / СериалиГодина: 2011
Държава: Русия
Жанр: Криминален, Драма, Екшън, Филми
Режисьор: Сергей Раевский
Участват: Всеволод Цурило..., Александр Устюгов, Дмитрий Быковский-Ромашов, Янина Соколовская, Марина Игнатова, Александр Лисицын, Всеволод Цурило, Анатолий Узденский, Сергей Лысов, Андрей Кузнецов, Максим Студеновский, Андрей Папанин...
Времетраене: 16 x 50 мин.
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0435978/

В новите серии, служителите от Отдела за разследване на убийства към Петербургската полиция, продължават борбата си с опасните престъпници, а така също отново ще бъдат принудени да се противопоставят и на т.нар. "дяволи с пагони", едно грозно явление, в състояние да причини не по-малки вреди, от закоравелите престъпници. Между другото, в личния живот на началника на Отдел "Убийства", Роман Шилов също настъпват сериозни промени - сега той трябва да се грижи не само за професионалната си кариера, но и за малката си дъщеря Жана, за съществуването на която, той самият не е имал и най-малка представа...
Руският сериал "Ментовские войны" започва да се снима през 2004 година и скоро започва да набира популярност не само в пределите на бившия СССР, но и зад граница. Досега са снимани десет сезона, както и няколко съпътстващи поредицата филми. Доколкото ми е известно, предвижда се реализацията на още два сезона.

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.