» » » Here Comes the Boom / Тежка категория (2012)
Here Comes the Boom / Тежка категория (2012)

Here Comes the Boom / Тежка категория (2012)

Комедия / ФилмиГодина: 2012
Държава: САЩ
Жанр: Комедия
Режисьор: Франк Корачи
Участват: Кевин Джеймс, Салма Хайек, Хенри Уинклер, Грег Джърман, Джо Роган, Гари Валънтайн, Шарис, Бас Рътън, Реджи Лий
Времетраене: 105 мин.
Рейтинг: 6.4 /10
Звездата от „Ченге в мола” Кевин Джеймс се превъплъщава в гимназиален учител, който за да спаси училищната музикална програма се записва да участва в състезание за бойни изкуства.

Освен изпълнител на една от главните роли Джеймс е продуцент и сценарист на филма, партнира му Салма Хаейк, а на режисьорския стол е Франк Корачи познат от щурите комедии с Адам Сандлър „Сватбеният певец”, „Момче за всичко” и „Щрак”.


Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.