» » » Tangled Ever After / Рапунцел и разбойникът завинаги (2012)
Tangled Ever After / Рапунцел и разбойникът завинаги (2012)

Tangled Ever After / Рапунцел и разбойникът завинаги (2012)

Комедия / Анимация / БГ Аудио / СемеенГодина: 2012
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Анимация, Комедия, Екшън, Семеен
Режисьор: Нэйтан Грено
Участват: Манди Мур, Захари Леви, Алън Дейл, Пол Af Томпкинс, В Kari Wahlgren, Марк Алън Стюарт, Нэйтан Грено, Мат Нолан, Робърт Багнелл, Ерин Матюс
Времетраене: 6 мин.
Рейтинг: 7.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2112281/

Дългоочакваната сватба на Рапунцел и Юджийн е вече факт. По време на церемонията възниква неочакван инцидент с пръстените, за които отговарят кралският кон Максимус и хамелеонът Паскал. Заедно те трябва да разрешат проблема, без празненството да бъде провалено.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.