The Shannara Chronicles Season 2 / Хрониките на Шанара Сезон 2 (2017)

The Shannara Chronicles Season 2 / Хрониките на Шанара Сезон 2 (2017)

The Shannara Chronicles Season 2 / Хрониките на Шанара Сезон 2 (2017)
Фантастика Приключенски Фентъзи Сериали
10 x 42 мин. 7.4 341 325

The Shannara Chronicles Season 2 / Хрониките на Шанара Сезон 2 (2017)

Година: 2017
Държава: САЩ
Жанр: Сериали, Фантастика, Приключенски
Режисьор: Джеймс Маршал, Джонатан Лийбесман, Брад Търнър
Участват: Ивана Бакеро, Брук Уилямс, Джон Рис-Дейвис, Остин Робърт Бътлър, Ману Бенет, Даниел Макферсън, Емилия Бърнс, Попи Дрейтан, Арън Якубенко
Времетраене: 10 x 42 мин.
Рейтинг: 7.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1051220/episodes?season=2&ref_=tt_eps_sn_2

Фин Бакстър и семейството му се местят от Калифорния в новата си къща, която се намира в значително по-малкия и тих щат Мейн. Веднага след пристигането си Флин е ужасен от къщата и смята, че цялото място е обитавано от призраци. Докато той поставя най-различни капани за залавянето на свръхестествените същества майка му и баща му остават без превоз в другия край на града. Така Фин остава в къщата единствено със своята сестра и се подготвя за срещата си с призраците. Но скоро става ясно, че новия дом на семейство Бакстър е наблюдаван от трима крадци, които планират сложен обир.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.