» » » Masters of the Universe / Господари на вселената (1987)
Masters of the Universe / Господари на вселената (1987)

Masters of the Universe / Господари на вселената (1987)

Екшън / Приключенски / Фентъзи / ФилмиГодина: 1987
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Приключенски, Фентъзи
Режисьор: Гари Годард
Участват: Долф Лундгрен, Кортни Кокс, Мег Фостер, Франк Лангела, Били Барти, Робърт МакНийл, Джеймс Толкън, Бари Ливингстън, Тони Карол.
Времетраене: 107 мин.
Рейтинг: 5.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0093507/

Една война, която се пренесе от космоса на земята.Едно невероятно приключение във времето.Войната за бъдещето се води по улиците на Ню Йорк!
По време на битка със злия Скелетор, героите на доброто неочаквано попадат на земята. С помощта на двама тийнейджъри те трябва да се справят не само с преследващите ги войници, но и с калифорнийската полиция, която се чуди от къде са се взели.А също така, да намерят начин да се върнат на своята планета преди Скелетор да стане най-могъщия владетел във вселената и всички планети включително и земята да бъдат разрушени.[media=http://www.youtube.com/watch?v=sZHWNH5fSU0]
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.