Sr. Avila Season 3 / Тайният живот на г-н Авила Сезон 3 (2016)

Sr. Avila Season 3 / Тайният живот на г-н Авила Сезон 3 (2016)

Sr. Avila Season 3 / Тайният живот на г-н Авила Сезон 3 (2016)
Екшън Криминален Драма Сериали
10 x 60 мин. 8.3 14 265

Sr. Avila Season 3 / Тайният живот на г-н Авила  Сезон 3 (2016)

Година: 2016
Държава: Мексико
Жанр: Екшън, Криминален, Драма, Филми
Режисьор: Marcelo Slavich, Walter Slavich
Участват: Tony Dalton, Camila Selser, Juan Carlos Remolina, Emilio Guerrero, Adrian Alonso, Ilse Salas, Jorge Caballero, Hernán Mendoza, Alfonso Figueroa, James Young, Miguel Pizarro, Eduardo Arroyuelo, Fernando Becerril, Ari Brickman, Rebecca Jones
Времетраене: 10 x 60 мин.
Рейтинг: 8.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2280066/

Господин Авила е обикновен човек от средната класа, който работи като застрахователен агент, но е и отдаден съпруг и баща. Под повърхността на обикновения му живот се крие втори – на наемен убиец за опасна криминална организация. На пръв поглед всекидневието на Авила не се различава от това на всеки стандартен жител на големия град. Да създаде тази фасада обаче не е лесно, а да я опази непокътната – още повече. Авила е повишен в организацията, за която работи и става „Ел Сеньор“ - Шефа. С това идват още повече проблеми и отговорности, които може да накарат нестабилната му „къща от карти“ да се разпилее. Миналото му ще го преследва и Авила, заедно със съпругата си Мария и сина си Емилиано, ще се окажат в кошмар, от който е много трудно да се избяга.

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.