Sr. Avila Season 1 / Тайният живот на г-н Авила Сезон 1 (2013)

Sr. Avila Season 1 / Тайният живот на г-н Авила Сезон 1 (2013)

Sr. Avila Season 1 / Тайният живот на г-н Авила Сезон 1 (2013)
Екшън Криминален Драма Сериали
13 x 60 мин. 8.3 34 027

Sr. Avila Season 1 / Тайният живот на г-н Авила Сезон 1 (2013)

Година: 2013
Държава: Мексико
Жанр: Екшън, Криминален, Драма, Филми
Режисьор: Fernando Rovzar
Участват: Tony Dalton, Nailea Norvind, Carlos Aragon, Adrian Alonso, Jorge Caballero
Времетраене: 13 x 60 мин.
Рейтинг: 8.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2280066/

Господин Авила е обикновен човек от средната класа, който работи като застрахователен агент, но е и отдаден съпруг и баща. Под повърхността на обикновения му живот се крие втори – на наемен убиец за опасна криминална организация. На пръв поглед всекидневието на Авила не се различава от това на всеки стандартен жител на големия град. Да създаде тази фасада обаче не е лесно, а да я опази непокътната – още повече. Авила е повишен в организацията, за която работи и става „Ел Сеньор“ - Шефа. С това идват още повече проблеми и отговорности, които може да накарат нестабилната му „къща от карти“ да се разпилее. Миналото му ще го преследва и Авила, заедно със съпругата си Мария и сина си Емилиано, ще се окажат в кошмар, от който е много трудно да се избяга.[media=http://www.youtube.com/watch?v=KwzVEmntSBE]

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.