Nemesis / Немезис (1992)

Nemesis / Немезис (1992)

Nemesis / Немезис (1992)
Филми Екшън Фантастика
95 мин. 5.2 20 209
In the future... it pays to be more than human.
Nemesis / Немезис (1992)

Nemesis / Немезис (1992)

Loading...
Година: 1992
Държава: Дания, САЩ
Жанр: Фантастика, Екшън
Режисьор: Албърт Пюин
Участват: ливър Грюнър, Тим Томерсън, Брайън Джеймс, Кари-Хироюки Тагава, Маржори Монахан, Никълас Гест, Висънт Клин, Том Матюс, Дебора Шелтън
Времетраене: 95 мин.
Рейтинг: 5.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0107668/

В бъдещето, хаосът настъпва, когато "информационни терористи" заплашват да унищожат реда в обществото. Алекс, получовек-полумашина, е полицай от департамента на Лоc Анджелис (Los Angeles Police Department) и е най-добрия в своята работа. Когато един от терористите го нарича машина, Алекс започва да се съмнява в човешката си същност и решава да напусне силите на реда.Последната му задача е да арестува стар колега, откраднал данни. Но нещата се оказват по сложни, отколкото изглеждат и Алекс ще трябва да изпита верността си.
Nemesis / Немезис (1992)Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.