Demolition Man / Разрушителят (1993)

Demolition Man / Разрушителят (1993)

Demolition Man / Разрушителят (1993)
Филми Екшън Фантастика БГ Аудио
115 мин. 6.5 42 770
The 21st Century's most dangerous cop. The 21st Century's most ruthless criminal.

Demolition Man / Разрушителят (1993)

Loading...
Година: 1993
Държава: САЩ
Жанр: Фантастика, Екшън, БГ Аудио
Режисьор: Марко Брамбила
Участват: Джак Блек, Силвестър Сталоун, Роб Шнайдер, Сандра Бълок, Бенджамин Брат, Найджъл Хотърн, Боб Гънтън, Уесли Снайпс
Времетраене: 115 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0106697/

Джон Спартан(Сталоун) е печено ченге, туко що заловил опасният престъпник - Саймън Финикс(Уесли Снайпс) след години преследване. Несправедливо обвинен в убийството на 30 души, които са умрели в сградата докато го е залавял и двамата са арестувани и замразени. През 2036 година Финикс е размразен и избягва от затвора, вече в нов свят, където всичко е различно и начина на живот коренно се е променил - чист, почтен и образован без престъпност. Финикс веднага започва да обира, убива и плячкосва целият спокоен град, без никой да може да го спре, понеже полицията е културна и не бойно обучена. Единствения им шанс е да размразят и връчат задачата на човекът, който го е заловил и спрял първия път и който е единственият им шанс-Джон Спартан. Размразен Спартан заедно с партньорката му Хъксли(Сандра Бълок), се впуска в бясно преследване, престрелки и битки с Финикс в един нов свят в бъдещето, в което всичко е възможно и всичко е различно от каквото го помни Спартан.


Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.