D-Tox / Противоотрова (2002)

D-Tox / Противоотрова (2002)

D-Tox / Противоотрова (2002)
Филми Екшън Трилър БГ Аудио
96 мин. 5.0 31 658
Survival is a Killer.

D-Tox / Противоотрова (2002)

Loading...
Година: 2002
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Драма, Трилър, БГ Аудио
Режисьор: Джим Гилеспи
Участват: Силвестър Сталоун, Том Беринджър, Крис Кристофърсън, Поли Уокър, Чарлс Дътън, Стивън Ланг, Дина Майър, Джефри Райт
Времетраене: 96 мин.
Рейтинг: 5.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0160184/

За 6 месеца са убити 9 ченгета - улики няма. Но когато серийният убиец взима поредната си жертва - приятелката на агента от ФБР - Джейк Малой /Силвестър Сталоун/, той изпада в дълбока депресия и потърсва утеха в бутилката. За да лекува алкохолизма си той е изпратен в един отдалечен център за детоксикация, който се държи от бивше ченге /Крис Кристофърсън/ и е само за ченгета. Странното обаче е, че убийствата продължават и там, а кошмарите и реалността за Малой се сливат в едно.


Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.