Геймеры / Геймъри (2012)

Геймеры / Геймъри (2012)

Геймеры / Геймъри (2012)
Екшън Трилър Приключенски Руски Сериали
8 x 45 мин. 5.0 32 310
Геймеры / Геймъри (2012)


Loading...
Година: 2012
Държава: Русия
Режисьор: Михаил Шевчук
Участват: Сергей Чирков, Павел Прилучный, Агата Муцениеце, Нодар Сирадзе, Евгений Харланов, Борис Тенин, Юрий Кригер, Сергей Сериков, Анна Васильева, Светлана Изотова, Илья Сысоев, Иван Соловьев, Евгения Лапова, Роман Савченко, Юрий Сысоев, Анатолий Филиппов, Игорь Мещерин, Джульетта Казакевич
Времетраене: 8 x 45 мин.
Рейтинг: 5.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4216630/?ref_=fn_al_tt_1

Сериалът продължава историята на Павел Санаев. Някой от предишните герои са загинали, някои са в затвора, а на тайнствените високопоставени трябват нови идеални войници за изпълнение на античовешките планове. С това е готов да се заеме само Док. Той е жив, жадува за отмъщение и е готов на всичко. Хората за него са само боклуци, а човешкият живот не струва нищо. Дог набира новаци, които да заменят предишния отряд и само събирането на старите войници може да го спре. Тази задача изглежда неизпълнима. Вампира и Рита са в затвора, а Ян и Комара са избягали. Всеки персонаж има свои задачи, а всяка постъпка - своя предистория. Тук има всичко: фантастични перипетиии неочаквано добри намерения, жестоки сблъсъци и неудържим страх. Конфликтите се изострят, а героите не се спират пред нищо. Едни в името на смъртта и победата на всяка цена, а на другите - в името на живота и все още възможното щастие.

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.