» » Underworld: Awakening / Подземен свят: Пробуждане 2012
Underworld: Awakening / Подземен свят: Пробуждане 2012

Underworld: Awakening / Подземен свят: Пробуждане 2012

Филми / Екшън / Ужаси / ФентъзиГодина: 2012
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Фентъзи, Ужаси
Режисьор: Манс Марлинд, Бьорн Стейн
Участват: Стивън Риа, Кейт Бекинсейл, Майкъл Или, Чарлс Данс, Индия Ийсли, Скот Спидман, Сандрин Холт, Тео Джеймс
Времетраене: 88 мин.
Рейтинг: 6.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1496025/

Хилядолетната битка между вампири и върколаци се завръща в зашеметяващ 3D формат в Подземен свят: Пробуждане, четвъртата и най-грандиозна част от радващата се на огромна популярност поредица.

Издигайки именитата екшън-сага на ново ниво, Подземен свят: Пробуждане изправя легендарната Селен (Кейт Бекинсейл) срещу изключително силен и жесток противник и разкрива шокираща тайна, която ще промени всичко, за което тя се е борила досега.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.