» » » The Lost Room / Изгубената стая (2006)
The Lost Room / Изгубената стая (2006)

The Lost Room / Изгубената стая (2006)

Екшън, Мистерия, Фентъзи, СериалиГодина: 2006
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Фентъзи, Мистерия
Режисьор: Craig R. Baxley, Michael W. Watkins
Участват: Питър Краузе, Джулиана Маргулис, Питър Джейкъбсън, Ел Фанинг, Кевин Полак
Времетраене: 6 x 45 мин.
Рейтинг: 8.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0830361/

Минисериал с 8 номинации през 2007 г., включително две за Emmys - праймтайм. Филмът има 3 сегмента: "The Key and the Clock", "The Comb / The Box" и "The Eye/The Occupant". Питсбъргският детектив Джо Милър (Питър Краузе) попада на най-необичайния ключ на планетата. Ключ, който превръща всяка врата на света в портал към мотелска стая, намираща се насред американската пустош. Стая, от която човек може само с мисъл да се прехвърли през всяка врата на планетата на всяко едно място. Стая, в която някога се е случило нещо ужасно и тъканта на самата вселена е претърпяла дълбока промяна. Изрядното ченге, което освен това се бори за родителските права върху малката си дъщеричка Ана (Ел Фанинг), изведнъж се сблъсква със свят, в който познатите закони не важат. Безскрупулни играчи се опитват всячески да победят противниците си и да се доберат до така наречените "предмети" – обекти като ключа, свързани с този странен свят и притежаващи също толкова странни способности. Намесват се воюващи фракции, жадуващи собствени цели противници, които отчаяно опитват да се доберат до ключа. В последвалата бъркотия Ана бива затворена в стаята и изпратена в недостъпно измерение. Оттук насетне единствената надежда на Джо Милър е да разгадае лабиринта от загадки около загадъчното място и някак да върне дъщеря си.

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

[xfnotgiven_series1open]
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.