» » » Ментовские войны Season 4 / Полицейски войни Сезон 4 (2008)
Ментовские войны Season 4 / Полицейски войни Сезон 4 (2008)

Ментовские войны Season 4 / Полицейски войни Сезон 4 (2008)

Екшън / Криминален / Драма / Руски / СериалиГодина: 2008
Държава: Русия
Жанр: Екшън, Драма, Криминален, Филми
Режисьор: Егор Абросимов
Участват: Александр Устюгов, Алексей Завьялов, Рашит Билялов, Вадим Бурлаков, Наталья Бурмистрова, Дмитрий Быковский, Ринат Ибрагимов (II), Никита Куликов, Александр Лисицин, Владислав Резник, Анатолий Узденский, Всеволод Цурило, Роман Громадский, Юрий Елагин, Руслан Ибрагимов, Марина Игнатова, Станислав Концевич, Владимир Матвеев, Станислав Никольский, Леонид Осокин
Времетраене: 9 x 45 мин.
Шилов, който наскоро се е уволнил от милицията, работи като началник на охраната в крупна нефтопреработвателна фирма. Той и съпругата му отдавна не са виждали родния си град Санкт-Петербург и когато им се отдава да заминат, те го правят веднага. След толкова дълго отсъствие, градът им се струва непознат. На всичкото отгоре, скоро след пристигането им, започват серия от убийства на крупни бизнесмени. Какво е това, преразпределение на сфери на влияние, или тези убийства са дело на тайнствена групировка?
[media=http://www.youtube.com/watch?v=TYMJDoeR1DY&feature=player_embedded]
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.