Christmas in Conway / Коледа в Конуей (2013)

Christmas in Conway / Коледа в Конуей (2013)

Christmas in Conway / Коледа в Конуей (2013)
Loading...
Година: 2013
Държава: САЩ
Жанр: Романтичен, Драма
Режисьор: Джон Кент Харисон
Участват: Анди Гарсия, Манди Мур, Шери Отери, Райли Смит, Мари-Луиз Паркър, Рик Рейц, Марк Джефри Милер, Грег Пероу, Джейсън Дейвис, Андреа Пауел
Времетраене: 96 мин.
Рейтинг: 6.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3072182/

Дънкан решава, че идеалният коледен подарък за обичната му и тежко болна съпруга Сузи е кръгче на истинско виенско колело в собствения им заден двор. Защо ли? Защото именно на виенско колело Дънкан предложил брак на Сузи.
Този вдъхновяващ семеен филм разказва историята на Дънкан – мъж, на когото му се носи славата на градския злобар, но който всъщност е предан съпруг и обожава жена си Сузи. Когато тя се разболява, Дънкан решава да покаже обичта си и за Коледа да й построи истинско виенско колело в задния им двор. Виенско колело точно като онова, на което й предложил брак.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.