» » » Cosmopolis / Космополис (2012)
Cosmopolis / Космополис (2012)

Cosmopolis / Космополис (2012)

Драма / ФилмиГодина: 2012
Държава: Франция, Канада, Португалия, Италия
Жанр: Драма
Режисьор: Дейвид Кроненбърг
Участват: Жулиет Бинош, Матийо Амалрик, Робърт Патинсън, Пол Джамати, Кевин Дюранд, Сара Гадон, Джей Барушел, Саманта Мортън, Ана Хардуик
Времетраене: 109 мин.
Рейтинг: 5.2 /10
Единственото желание на младия 28-годишен милионер Ерик Пакър (Патинсън) е да се сдобие с нова прическа от прословутия нюйоркски бръснар Антъни, но животът му се променя изцяло след един необикновен ден.

Винаги разчитащ на луксозната си лимузина и доверения шофьор, Ерик се насочва към бръснарницата, но това на пръв поглед обикновенно пътуване от единия край на Манхатън до другия, се превръща в истински кошмар – по пътя, той среща няколко пъти съпругата си , която го обвинява в изневяра, странен непознат заплашва живота му, безпричинно е атакуван от двама анархисти и изгубва цялото си богатство.

Дали всичко това е случайност или някой нарочно се стреми да провали живота на Ерик Пакър?


Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.