Guyane Season 1 / Злато Сезон 1 (2016)

Guyane Season 1 / Злато Сезон 1 (2016)

Guyane Season 1 / Злато Сезон 1 (2016)
Драма Приключенски Сериали
8 x 50 мин. 7.5 54 213

Guyane Season 1 / Злато Сезон 1 (2016)

Loading...
Година: 2016
Държава: Франция
Жанр: Сериали, Драма
Режисьор: Ким Шапирон, Филип Трибуа, Фабиен Нури
Участват: Матю Спинози, Оливие Рабурден, Ан Суарез, Флора Бонфанти, Исака Савадого, Нунес Де Мелу Маурийу, Тиа Диане, Сантос Кардосо Рубенс, Стени Копет
Времетраене: 8 x 50 мин.
Рейтинг: 7.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5904172

Венсан, 20-годишен студент по геология от Париж, след сериозно провинение е изпратен на най-нежеланото от студентите място за стаж - във Френска Гвиана в Южна Америка, в компания за добив на злато.

Джунглата е свят, в който се сблъскват интересите на бизнесмени, гангстери, геолози и войници, а мъжете убиват за няколко грама от благородния метал...

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.