Star Wars: The Clone Wars Season 3 / Войните на клонираните Сезон 3 (2010)

Star Wars: The Clone Wars Season 3 / Войните на клонираните Сезон 3 (2010)

Star Wars: The Clone Wars Season 3 / Войните на клонираните Сезон 3 (2010)
Анимация Фантастика Приключенски БГ Аудио Сериали
22 x 23 мин. 8.0 31 399

Star Wars: The Clone Wars Season 3 / Войните на клонираните Сезон 3 (2010)

Loading...
Година: 2010
Държава: САЩ
Жанр: Анимация, Екшън, Фантастика, Филми
Режисьор: Стюард Лий, Дейв Филони
Участват: Том Кейн, Дий Брадли Бейкър, Мат Лантер, Джеймс Арнолд Тейлър, Матю Ууд, Ашли Екстайн
Времетраене: 22 x 23 мин.
Рейтинг: 8.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0458290/

Действието в сериала се развива във вселената на "Междузвездни войни" между Епизод II и Епизод III на сагата на Джордж Лукас и след пълнометражната анимация "Войните на клонираните".
"Междузвездни войни" се показва в нова светлина с първия анимационен сериал на Lucasfilm Animation - "Междузвездни войни: Войните на клонираните".
Войните на клонираните се простират из цялата галактика, а рицарите-джедаи се борят да въдворят ред и да възстановят мира в нея. Все повече системи в Републиката стават жертва на силите на Тъмната страна и безконечната армия от дроиди на Сепаратистите.
Проследете приключенията на Анакин Скайуокър, Асока Тано, Оби-Уан Кеноби, Падме Амидала, Си Трипио, Арту Диту, граф Дуку, генерал Грийвъс, Асаж Вентрес и много други, представени по един нов, различен начин.
Мистерии, заговори и приключения очакват героите ни в третия сезон на "Войните на клонираните". Войната продължава да бушува из галактиката и тъмната страна набира сили. Границата между доброто и злото се размива, разкриват се тайни, истини се поставят под въпрос и съюзни се разцепват. Зад всеки ъгъл дебнат изненади, а съдбата на Избрания най-накрая ще бъде разкрита.

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Сигнализирай за
проблем с филма?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.