We Die Young / Ние умираме млади (2019)

We Die Young / Ние умираме млади (2019)

We Die Young / Ние умираме млади (2019)
Филми Екшън Драма
92 мин. 5.7 160 343
Струва си да се спаси всеки живот.

We Die Young / Ние умираме млади (2019)

Година: 2019
Държава: България, САЩ
Жанр: Драма, Филми
Режисьор: Лиор Гелър
Участват: Жан-Клод Ван Дам, Дейвид Кастанеда, Илайджа Родригес, Ниълъс Шон Джони, Чари Макгичан, Джоана Метрас, Дийн Джон-Уилсън, Джим Цезар, Кери Бенет, Уриел Емил, Пабло Скола, Петър Петров, Анди Райчев, Евелин Костова, Силвия Станоева, Атанас Сребрев
Времетраене: 92 мин.
Рейтинг: 5.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7903530/

Лукас е 14-годишно момче, въвлечено в престъпния свят на Вашингтон. Решен е обаче, да не позволи на 10-годишния си брат да тръгне по неговите стъпки. Когато в квартала идва ветеран от Афганистан, се появява дългоочакваната възможност.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.