Triple Frontier / Тройна граница (2019)

Triple Frontier / Тройна граница (2019)

Triple Frontier / Тройна граница (2019)
Филми Екшън Криминален Приключенски
125 мин. 6.8 160 125
You can’t go this far without crossing every line

Triple Frontier / Тройна граница (2019)

Loading...
Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Приключенски, Криминален, Филми
Режисьор: Джей Си Чандър
Участват: Чарли Хънам, Оскар Айзък, Гарет Хедлънд, Педро Паскал, Бен Афлек, Адриа Арджона, Шийла Ванд, Рейналдо Галегос, Кристин Хорн, Шон Макбрайд
Времетраене: 125 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1488606/

Действието в новия филм се развива в Южна Америка, където петима приятели обединяват сили, за се разправят с могъщ нарко бос, но така отприщват верига от нежелани последствия.
Заглавието на филма е свързано с известната гранична зона между Парагвай, Аржентина и Бразилия, където се сливат реките Игуасу и Парана и където борбата с организираната престъпност е почти невъзможна.
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.