» » Point Blank / От упор (2010)
Point Blank / От упор (2010)

Point Blank / От упор (2010)

Филми, Екшън, ТрилърГодина: 2010
Държава: Франция
Жанр: Екшън, Европейски, Трилър
Режисьор: Фред Кавайе
Участват: Жил Льолуш, Рошди Зем, Жерар Ланвин, Елена Аная, Мирей Перие, Клер Перо, Муса Маасакри, Пиер Беноа, Валери Дашууд, Ники Ньод
Времетраене: 84 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1545759/

Самуел, който е помощник-сестра в болница спасява живота на погрешния човек - търсен от полицията крадец. Бременната му жена е отвлечена от съучастниците на крадеца. 3 часа. Това е времето, за което Самуел трябва да изведе охранявания пациент от болницата, ако иска да види отново жена си жива. Бясно преследване в метрото и по улиците на Париж, при което с намаляване на времето се увеличава броя на труповете.
Point Blank / От упор (2010)Point Blank / От упор (2010)Point Blank / От упор (2010)Point Blank / От упор (2010)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.