Papillon / Пеперудата (2017)

Papillon / Пеперудата (2017)

Papillon / Пеперудата (2017)
Филми Криминален Драма Мистерия
133 мин. 7.0 185 888
The greatest escape adventure ever told

Papillon / Пеперудата (2017)

Година: 2017
Държава: Чехия, Испания, САЩ
Жанр: Криминален, Драма, Мистерия, Филми
Режисьор: Михаел Ноер
Участват: Чарли Хънам, Томи Фланаган, Рами Малек, Ив Хюсън, Майкъл Сока, Роланд Мьолер
Времетраене: 133 мин.
Рейтинг: 7.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5093026/

Римейк на едноименния филм от 1973 г. на Франклин Шафнър. По едноименните мемоари (1969 г.) на френския и венесуелски писател Анри Шариер-Пеперудата.
Затворник на отдалечен остров планира бягството си. Неправомерно осъден за убийство, Анри Шариер (Чарли Хънам) сформира необичайна връзка със съкилийника си – чудатия, осъден за фалшификаторство Луи Дега (Рами Малек), в опит да избягат от известната наказателна колония на Дяволския остров.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.