» » » Captain America: The First Avenger 3D / Капитан Америка: Първият отмъстител 3D (2011)
Captain America: The First Avenger 3D / Капитан Америка: Първият отмъстител 3D (2011)

Captain America: The First Avenger 3D / Капитан Америка: Първият отмъстител 3D (2011)

3D, Екшън, Фантастика, Приключенски, БГ Аудио, ФилмиLoading...
Година: 2011
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Фантастика, Приключенски, БГ Аудио, 3D
Режисьор: Джо Джонстън
Участват: Крис Евънс, Хейли Атуел, Себастиан Стан, Томи Лийд Джоунс, Хюго Уийвинг, Доминик Купър, Ричард Армитейдж, Станли Тучи, Самюел Джаксън, Тоби Джоунс, Никйл Макдонау, Дерек Люк
Времетраене: 124 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0458339/


"Капитан Америка: Първият отмъстител" е базиран по героя от Втората Световна Война от вселената на Marvel Comics. Смелият, все още кротък млад войник Стив Роджърс (Крис Еванс) се записва като доброволец в серия от експерименти за програмата Супер Войник на американската армия. Военните успяват да го превърнат в човешко оръжие, но решават, че самата програма е прекалено скъпа, за да рискуват с обекта, като го вкарат в битка. Вместо това, решават да използват Стив като своя знаменитост и да парадират с него през Европа, за да повдига морала на американските войски, обличайки го в специален костюм. Изведнъж, зъл нацистки план е разкрит и Роджърс трябва да се надигне и да стане Първият Отмъстител, за да спаси родината си. Стив се превръща в Капитан Америка, спечелвайки сърцата на всеки американец, носейки надежда и справедливост на изморената от войната страна. По-късно, по време на спасителна мисия в Германия, Капитан Америка пожертва себе си, за да спре своя враг Червения Череп от изстрелване на ракети към съюзниците. Той замръзва за близо шест десетилетия ... Съживен, Стив трябва да се присъедини към съвременните герои и да стане Отмъстител на новото време.

Важно : За да гледате релийза ви е необходим 3D телевизор и 3D очила.

Повече информация как да гледате 3D филми на вашия 3D телевизор или компютър можете да прочетете тук - Как да гледам филми във 3D формат?

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 
Captain America: The First Avenger 3D / Капитан Америка: Първият отмъстител 3D (2011)

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.